HelloFresh leverer måltidskasser overalt til det brofaste Danmark

hellofresh ny målltidskasse udbyder

Nøgleordene hos HelloFresh er bæredygtighed og fleksibilitet, kombineret med sund og lækker mad, der kan tilberedes hurtigt. Her er noget for enhver smag, og udvalget af måltidskasserne kan bestilles inden for fire kategorier.

HelloFresh er en international leverandør af måltidskasser, med udspring i Berlin og med filialer i en halv snes lande verden over. Således er en af de store leverandører af måltidskasser nu ankommet også til det danske marked. Trods det internationale tilsnit har HelloFresh fokus på lokale råvarer.

100% CO2-neutrale

HelloFresh DK arbejder ud fra virksomhedens grundlæggende koncept, nemlig at de som udbyder af måltidskasser skal være 100% CO2-neutrale. HelloFresh International siger således selv, at de er ‘Verdens første globale CO2-neutrale måltidskassevirksomhed’. Det lyder jo godt, men hvordan smager maden så?

Lokale råvarer

Den smager heldigvis også godt. Én af de gode ting er, at deres mad altid er tilberedt af gode råvarer af høj kvalitet. For eksempel er alt kød og fjerkræ i måltidskasserne af dansk oprindelse. Der fokuseres generelt på lokale råvarer og frugt og grønt i sæson, hvilket er godt for smag og friskhed, og samtidig begrænser det jo CO2-udslip, når råvarer ikke skal transporteres over lange afstande.

Også danske middagsretter

Selvom HelloFresh DK hører til en stor, international kæde leverer de bestemt ikke standardiserede måltidskasser. Tværtimod tager konceptet udgangspunkt i det lokale, både ved at anvende lokale råvarer i videst muligt omfang, ved at tilbyde blandt andet traditionelle danske middagsretter, og desuden ved at virksomheden støtter lokale såvel som internationale miljøprojekter.

Fire kategorier af måltidskasser

Som leverandør af måltidskasser i Danmark tilbyder de et flot udvalg, hvor det i høj grad er den store fleksibilitet, der virker attraktiv. Måltiderne tilbydes inden for fire kategorier:

 1. Klassisk
 2. Familievenligt
 3. Vegetarisk
 4. Hurtigt

Sammensæt selv menuen

Du behøver ikke vælge udelukkende inden for en bestemt kategori, du kan vælge frit mellem de enkelte måltider og selv sammensætte en ugemenu. Men kategorierne hjælper med at give overblik og lette bestillingen. Hver uge er der 12 nye middagsretter at vælge imellem. Altid noget for enhver smag.

Eksempler på måltider i de enkelte kategorier kan være:

 • Klassisk: Pandestegt kylling m. pastinakmos og ostesovs. Denne ret tager det 35 minutter at tilberede.
 • Familievenligt: Cheeseburger m. karamelliseret løg, friske grøntsager og pommes frittes. 40 min.
 • Vegetarisk: Krydrede linser m. kokosris og ananassalsa. 35 min.
 • Hurtigt: Schnitzel m. æbleslaw og dildagurker. 25 min.

Hvad koster måltidskasserne?

Priserne for de enkelte måltider er ens, men prisen pr. portion falder, når der bestilles til flere personer og til flere dage på en uge. Du kan vælge mellem at bestille til enten 2 eller 4 personer, til enten 3, 4 eller 5 dage ad gangen. Priserne er da sådan her:

 • 2 personer/ 3/ 4/ 5 dage pr. uge: Pris pr. portion: 66,67 kr./ 65,00 kr./ 63 kr.
 • 4 personer/ 3/ 4/ 5 dage pr. uge: Pris pr. portion: 45,83 kr./ 43,75 kr./ 43,50 kr.
 • Hertil kommer fragt på 29 kr. uanset hvor mange personer eller dage, du bestiller til.

12 nye retter hver uge

Du kan ændre i menuen uge for uge, og der er hver gang 12 nye middagsretter at vælge imellem. Du kan således selv sammensætte din menu, for eksempel ved at kombinere fisk, kød og kylling med vegetariske retter. Men de tilbyder også måltidskasser, hvor retterne er sammensat for dig, hvis du ønsker det endnu lettere og hurtigt ved bestillingen. Meget fleksibelt. Det er dig, der bestemmer.

Spring uger over

For yderligere at styrke fleksibiliteten, hos er systemet sådan, at du frit kan springe en eller flere uger over i dit abonnement, ligesom du kan skifte adresse midlertidigt for levering i for eksempel sommerhuset, og du kan til enhver tid opsige abonnementet. Der er ingen binding. Altså helt frit.

Levering til brofaste dele i hele landet

Levering foregår som nævnt til alle brofaste dele af Danmark. De leverer måltidskasserne enten på søndage mellem kl. 12-21, eller på mandage og tirsdage mellem kl. 17-22. Leveringsdag og -tidspunkt afhænger af hvor i landet, du bor. Men fordelen er, at du ikke behøver være hjemme, når måltidskassen ankommer. Du kan give dem præcis besked om, hvor du ønsker kassen stillet – for eksempel i udhuset eller foran døren, og måltidskasserne er isolerede og har iskøling, så maden holder sig frisk.

Stærk kombination

De tilbyder en stærk kombination af fleksibilitet, kvalitet, stort og bredt udvalg samt fokus på det bæredygtige. Udover at virksomheden som nævnt er 100% CO2-neutral, tilstræbes også at anvende miljøvenlig emballage, ligesom råvarerne så vidt muligt hentes hos lokale leverandører. Fisk og skaldyr er altid fra bæredygtigt fiskeri eller dambrug, kød og fjerkræ kommer fra danske leverandører.

Investering i miljøinitiativer

HelloFresh er på det internationale plan involveret i en række projekter til begrænsning af CO2-udslip. Deres filosofi med selv at være 100% CO2-neutral medfører blandt andet, at de investerer i miljøinitiativer verden over, for eksempel plantning af træer i Amazonas. Dette sker via samarbejdspartneren Planetly.