Lebara tilbyder 6 forskellige mobilabonnementer

lebara

Lebara er ret genial til en globaliseret verden i det 21. århundrede. Folk immigrerer og flytter rundt i det hele taget, for at studere, for at arbejde. Vi har familie, venner, kærester, forretningsforbindelser rundt omkring. Så er det altså ret smart, at du bare kan ringe til Australien, uden at regningen for dit mobilabonnement stikker i vejret.

Lebara tilbyder seks typer mobilabonnementer

  1. 2 GB/2 timer tale, heraf i EU: 1 GB/1 time tale: 19 kr. pr. måned
  2. 10 GB/10 timer tale, heraf i EU: 2 GB/5 timer tale: 49 kr. pr. måned
  3. 20 GB/20 timer tale, heraf i EU: 3 GB/5 timer tale: 69 kr. pr. måned
  4. 60 GB/60 timer tale, heraf i EU: 4 GB/5 timer tale: 89 kr. pr. måned
  5. 100 GB/100 timer tale, heraf i EU: 5 GB/5 timer tale: 99 kr. pr. måned
  6. 200 GB/200 timer tale, heraf i EU: 6 GB/5 timer tale: 119 kr. pr. måned

Med til ovenstående hører, at samtlige abonnementer inkluderer:

  • Fri SMS i Danmark
  • At du kan ringe fra Danmark til udlandet med din fulde taletid på abonnementet (enkelte undtagelser)
  • At ekstra data til brug i EU kan købes for 20 kr. pr. GB.

Vurderer du ovenstående tilbud, er det ikke dårligt at få 100 GB og 100 timer taletid om måneden for 99 kr. Uanset om du har brug for at ringe til udlandet eller ej. Altså placerer Lebara sig ret solidt også på et ‘rent’ dansk marked, hvor du for en hundredelap kan få data og taletid, der er nok for de fleste til daglig brug.

Har du derudover behov for ofte at ringe til udlandet fra Danmark, er Lebara førende på det danske marked. Næppe nogen anden udbyder lader dig ringe til Venezuela og Singapore fra din danske mobiltelefon uden at kræve ekstra betaling. Hos Lebara er den taletid til rådighed, også ude i verden.

Der er nogle enkelte undtagelser fra den generelle regel om brug af fuld taletid: Tyrkiet og Pakistan kan du kun ringe til maksimalt 10 timer om måneden, uanset hvilken type abonnement du har. Altså hvis du ringer til en mobiltelefon i Tyrkiet eller Pakistan. Ringer du til en fasttelefon, gælder hele din taletid.

Foruden de nævnte abonnementer tilbyder Lebara mobiltelefoni uden abonnement, hvor du i stedet betaler for dit forbrug. Se priser på deres hjemmeside. Dertil kommer, at Lebara tilbyder mobilt bredbånd i fire varianter: 10 GB (49 kr.), 100 GB (99 kr.), 300 GB (199 kr.) og 500 GB (299 kr.). Hverken mobilabonnementer eller mobilt bredbånd har bindingsperiode. Du betaler for en måned ad gangen. Du kan hjemme fra Danmark ringe til det meste af verden med Lebara.