Axel Arigato – Høj kvalitet og trendy design

axel arigato

Axel Arigato er det kendte brand, der først og fremmest står for trendy sneakers. På blot en 5-6 år er virksomheden vokset fra at sælge sneakers via Instagram til nu at have en succesfuld webshop samt fysiske butikker i flere lande, herunder i Danmark. Samtidig er sortimentet udvidet, så du nu også kan købe tøj og accessories i mærket Axel Arigato. Det hele i samme høje kvalitet og trendy design.

Til kvinder, børn og mænd

Udvalget dækker sneakers og tøj til både kvinder, børn og mænd, og der er især masser af sneakers at vælge imellem. Noget at det karakteristiske ved Axel Arigato er den enkelhed, der præger designet. Enkelt og samtidig eksklusivt og af allerbedste kvalitet. Nogle modefolk karakteriserer Axel Arigatos udtryk som ‘skandinavisk minimalisme, der møder japansk zen’. Det kan man jo så prøve at forestille sig.

Butik i København

Faktisk er ordet ‘arigato’ netop japansk og betyder ‘tak’, simpelthen. Hvor navnet Axel kommer fra, meldes der ikke noget om. Ingen af de to svenske grundlæggere af firmaet hedder Axel. Men firmaet er altså svensk og har fysiske butikker i både Göteborg og Stockholm, og dertil kommer en butik i London samt en i Pilestræde i centrum af København. Og så har de jo altså deres webshop, hvor salget er klart størst.

Når du skal købe sneakers, tøj eller accessories i brandet Axel Arigato, kan du udmærket tjekke deres engelsksprogede hjemmeside. Du får et godt overblik over deres sortiment, og sitet er behageligt og tjekket at navigere rundt på. Men varer fra Axel Arigato sælges også andre steder, altså fra andre sites.

Tjek også andre sites

Du kan derfor med fordel lede efter Axel Arigato i webshops, der tilbyder trendy sko, tøj og accessories i bredt sortiment. Flere steder vil du støde på Axel Arigato, og ofte vil du kunne finde gode tilbud på såvel sneakers som tøj og accessories. Det foregår jo online i alle tilfælde, dels fordi butikken i København foreløbig er den eneste i Danmark, dels fordi selv den butik p.t kun sælger med levering (p.g.a. Corona).

Sneakers, tøj og accessories

Foruden sneakers i enormt mange varianter finder du også både t-shirts, sweatshirts, sweatpants, jakker, sokker og caps inden for tøj. Det meste af dette føres til både mænd, kvinder og børn. Dertil kommer undertøj eksklusivt til kvinder. Og så er der et pænt udvalg af accessories til alle og enhver, både rygsække, tasker, kreditkortholdere i læder, solbriller og et par ting mere. Alt i topkvalitet og med logoet påført.

Italiensk læder, forarbejdet i Portugal

Det er helt sikkert, at produkterne fra Axel Arigato er af bedste kvalitet. Deres sneakers bliver bedømt af eksperter som værende i ‘verdensklasse’. Udførelsen er super, med perfekt pasform. Når der bruges læder, kommer det fra Italien, og forarbejdningen foregår i Portugal. Det er professionelt arbejde, hver gang.

Succes i London

Indtil videre er London og butikken der den største succes for Axel Arigato. Og der skal jo en del til at slå igennem og slå sit navn fast med trendy sneakers i London. Et af de effektive redskaber består i, at Axel Arigato lancerer nye produkter hver eneste uge. Ja, hver uge er der en nyhed. Det er ret smart. Så hvis du har en konfirmation rundt om hjørnet, så er det en passende gave at ønske sig.

Nyheder hver uge

Axel Arigatos svenske grundlæggere siger, at de ikke tror på den der med at udgive ‘kollektioner’ en gang om året. Der skal nye ben på suppen hele tiden. Så sortimentet udvides og fornys konstant. Hvilket garanteret er ret kvikt. Og selvfølgelig fedt for dig som kunde. Du bliver aldrig træt af Axel Arigato.